High Power Motor Controller 30/03/2011 at 14:04


Besturingen van electro motoren met als toepassing het aandrijven van bestaande motor en/of zeilboten zijn sterk in opmars. De bestaande regelaars hebben veelal drie overeenkomsten, te weten :

  • De regelaar/motor combinatie is erg duur.
  • Het rendement van de aandrijving (het hele proces) is slecht.
  • Om een redelijke vaartijd te krijgen zijn veel, zware en dure accu’s nodig.
  • De uitdaging in dit proces :
    het vinden van een oplossing geschikt voor nagenoeg alle gelijkstroommotoren en een besturing waarbij er met zo min mogelijk energie zo lang mogelijk kan worden gevaren.

    Na jaren van onderzoeken, testen ,bouwen, evalueren, programmeren, opnieuw ontwerpen, bouwen, testen, opnieuw programmeren etc. is nu het punt bereikt waarbij de prototypes worden omgesmeed tot echte productie ontwerpen. Wanneer het ontwerp z’n bescherming heeft, gaan we in op de electronica en de programmering.

    Omdat er vele in afwachting zijn van de marktgang van onze produkten kunt u precies meekijken waar en vooral hoever we zijn. Wel lichten we al een tipje van sluier over de vele features en de enorme actieradius met een glimp van de accu’s die u met reguliere regelaars nodig zou hebben. Door toepassing van een voor de branche ongekend energie recovery systeem wordt er geen milliampère verspild.

Leave a Reply