Bouwen nieuwe verdeel/voeding unit. 25/08/2011 at 08:40

VoedingskastEindelijk zijn alle onderdelen binnen en kan de nieuwe voeding en verdeelunit voor de onderzoek- en werkruimte worden geïnstalleerd. Met de nieuwste solid-state relais worden de diverse verdelingen aangestuurd. De oude verdeel kast was uitgerust met normale relais, die inmiddels steeds vaker blijven plakken of eenvoudig dienst weigeren. Bovendien zijn deze verschillende groepen in de nieuwe situatie niet allemaal draadloos bedienbaar maar ook via een eigen webserver vanaf afstand te monitoren en te bedienen. Dezelfde server zal ook de videocamera’s monitoren en de beelden oproepbaar maken vanaf internet. In stappen zal alles worden gemonteerd en aangesloten. Op de foto ziet u de montage plaat van de verdeel/ groepen kast, de andere foto laat de inmiddels bewerkte deur met bedienings- en meetinstrumenten zien. Tijdens de montage fase zal ik regelmatig foto’s maken en publiceren via dit blog danwel via linked of Twitter.

Leave a Reply