Productie motorcontroller vertraagt. 05/04/2011 at 23:41

Na enorm veel onderzoek en heel veel overleg is het eindelijk gelukt om een conceptplan te maken waarmaken. Het unieke aan het concept is de combinatie van programmeerbare en embedded electronica. Hierdoor ontstaat de unieke mogelijkheid om via de software de hardware te wijzigen tijdens de aandrijf of regeneratie momenten. Op een later moment zal ik op dit blog enige unieke specificaties van het Ecologic concept publiceren.

20110405-233939.jpg
Echter tijdens het gesprek waarin we afspraken zouden maken over de verkooprechten, prijs, afname en mogelijke exclusiviteit bleek al snel dat deze partner ondanks de eerdere uitlatingen en suggesties geen enkele bereidheid had om enig financieel risico te dragen. Daarnaast wil hij ook niet meewerken aan het op de markt zetten van de universele gashendel.
Concreet houdt dit besluit in dat de productie van de prototypes van het Ecologic concept wordt opgeschort tot er een nieuwe financiering is gevonden voor de eerste productiereeks, die na het voltooien van de prototypes gefabriceerd kunnen worden.
voor de productie van prototypes voor het Ecologic concept. In het blokschema zie je de diverse modules om het Ecologic concept met al zijn bijzondere kenmerken te kunnen

Leave a Reply